pgoseri.ac.ir > صفحه اول
ثبت نام ورود
English web site   صفحه اول     چهار شنبه 25 مهر 1397  
خبر
تشکیل اولین جلسه ترویجی طرح محوری ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند
منبع خبر : روابط عمومی پژوهشکده
در راستای اجرایی نمودن قرارداد طرح ترویجی تولید فرآورده های بازار پسند از ساردین ماهیان ، طی هماهنگی قبلی جلسه‌ای با نمایندگان تعاونی‌های صیادی و آقای سلامی مدیر شرکت فرآوری شهاب نقره‌ای قشم در محل شیلات قشم با حضور دکتر مرتضوی ریاست محترم پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ، مهندس پرورش ریاست محترم شیلات قشم ، مهندس کریم زاده کارشناس ارشد بخش فرآوری و مجری طرح ترویجی فرآوری ساردین ماهیان و دکتر سالارپوری رئیس بخش ارزیابی ذخایر پژوهشکده برگزار شد.
ابتدا جلسه با مدیریت مهندس پرورش رئیس شیلات قشم با معرفی حضار و بحث اهمیت استفاده از پژوهش و ترویج یافته‌های پژوهشی در بهبود کیفیت آبزیان و نقش ترویج فرآوری ساردین ماهیان در بالا بردن سرانه مصرف آغاز گردید. سپس دکتر مرتضوی به معرفی سابقه تحقیقات شیلات پرداختند و مسئولیت اصلی تحقیقات را کمک به پایداری تولید ذکر نمودند. رویکرد تحقیقات شیلات را در مسیر کمک به بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در کشور،تغییر و اصلاح فرهنگ عادات مصرف غذایی در کشور با جایگزینی فرآورده های دریایی به جای تنقلات مضر،تنوع بخشی به محصولات دریایی و بالا بردن مصرف پروتئین دریایی واستفاده بهینه از ماهیان کم ارزش و کم مصرف کنونی با کمک طرحهای ترویجی بیان نمودند. سپس مهندس کریم زاده کارشناس ارشد بخش فراوری پژوهشکده در خصوص اهمیت فراوری ماهیان سطح زی ریز و توانایی‌های پژوهشکده در خصوص تولید محصولات باارزش افزوده و تعیین ارزش غذایی این ماهیان را تشریح کردند . در پایان جلسه مقرر گردید تا تفاهم‌نامه همکاری جهت پروژه ترویجی فراوری ساردین ماهیان توسط آقای مهندس کریم زاده تنظیم گردد.
يک شنبه 24 دی 1396
تعداد بازديد:275
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
Powered by taJan System Co